Miten jatketaan?

Ensimmäiseksi ota yhteyttä joko soittamalla, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella. Otamme jokaisen tapauksen vakavasti. Emme tuomitse tai ajattele, että kuvittelet oireesi.

Yleensä seuraava vaihe on alkukartoitus, jossa voimme määrittää tilanteesi ja miten tilannettasi lähdetään korjaamaan. Käytämme usein myös kustannustehokkaita arviointitapoja, kuten oirepisteytystä, joilla voimme objektiivisesti arvioida tilanteen vakavuutta ja myöhemmin edistymistä. Usein aloituskäyntimme on 90 min, jotta potilashistoria saadaan kunnolla käsiteltyä.

Ota yhteyttä sähköpostilla info@astris.fi tai soittamalla infoon numero 044-7603610.
Voit myös lähettää meille yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Lastenlääkäri Hanna Roihan uusien asiakkaiden ajanvarauksen yhteydenotot osoitteeseen: ajanvaraus.roiha@mommyandme.fi

Sijaintimme

Löydät meidät Helsingin Forumista Kukontorin Hammaslääkäreitä vastapäätä (kyltti Simonkatu 6B), sisäkäytävällä Forumista Kamppiin. Forumin kolmannen kerroksen aulassa sijaitsee Kippo, jonka oikealla puolella on käytävä. Seuraa käytävää, kunnes vastaan tulee pienet liukuportaat. Sisäkäytävän rappu on oikealla, juuri ennen liukuportaita.

Etävastaanotto onnistuu meillä myös erinomaisesti, olemme hioneet sen toimintaa jo vuosia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Lomakkeen tiedot on lähetetty, olemme piakkoin yhteydessä.
Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe! Kokeile uudelleen tai ole suoraan yhteydessä info@astris.fi tai 044 760 3610